Χώρα Αγιά

Επικίνδυνο δένδρο στο κέντρο του Αγιοκάμπου

Την επικινδυνότητα πανύψηλου δένδρου σε κεντρικότατο, και με τη μεγαλύτερη κίνηση, σημείο του Αγιοκάμπου, επισημαίνει κάτοικος της περιοχής και ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν δράση.

Το δένδρο, λέει, βρίσκεται, πλάι στον δρόμο που έρχεται από την Αγιά και συναντά τον παραλιακό, μέσα σε οικόπεδο ιδιώτη. Οικόπεδο που, εδώ και χρόνια όπως υποστηρίζει, είναι εγκαταλελειμμένο. Το πολύ μεγάλων διαστάσεων και γερασμένο δένδρο, τονίζει, μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να πέσει σε ανυποψίαστους πεζούς, σε διερχόμενα αυτοκίνητα ή σε οικίες που βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Όταν δε, στον Αγιό­καμπο, φυσάει δυνατά, αυτό γέρνει και σχεδόν αγγίζει κοντινές κολόνες της ΔΕΗ, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Ο καταγγέλλων κάτοικος λέει ότι απευθύνθηκε σε ΔΕΗ και Δήμο Αγιάς, αλλά δεν βρήκε ανταπό­κριση. Ζητά οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα να ενεργήσουν και να περιορί­σουν την κόμη του δένδρου, ώστε αυτό να καταστεί ακίνδυνο. Άμεσα όμως, προτού υπάρξουν υλικές ζημιές ή πολύ πε­ρισσότερο κάποιος τραυματι­σμός ανθρώπου.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email