Χώρα Αγιά

Γιάννης Μπουρνάκας στη “Χώρα Αγιά”: Κέρδος για τον “Χείμαρρο” Μαρμαρίνης τα νέα παιδιά / Παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας

Μπορεί η άνοδος στη Β’ τοπική κατηγορία να μην επετεύχθη (η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση), ωστόσο η χρονιά για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης είχε θετικό πρόσημο. Το ουσιαστικό κέρδος για τον σύλλογο ήταν η προώθηση έξι νεαρών ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα, οι οποίοι πήραν παιχνίδια, απέκτησαν εμπειρίες και τη νέα σεζόν θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια του Χειμάρρου και να κάνουν το βήμα παραπάνω.

«Τα χωριά ερημώνουν και οι ομάδες λιγοστεύουν. Ο Χείμαρρος παλεύει να κρατήσει ζωντανό το χωριό, αφού είναι ο μόνος σύλλογος που δραστηριοποιείται. Βέβαια δεν θέλουμε να μένουμε στάσιμοι όσο υπάρχουμε και επιδιώκουμε να πάμε πιο ψηλά, παίζοντας ποδόσφαιρο ποιότητας» επισήμανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μπουρνάκας και πρόσθεσε:

«Στο ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τα μέσα η ομάδα πρωταγωνιστούσε. Όμως οι τραυματισμοί βασικών παικτών αποδείχτηκαν καθοριστικής σημασίας για την περαιτέρω πορεία της ομάδας και δυστυχώς ο Χείμαρρος, αν και έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο, δεν μπόρεσε να την υλοποιήσει. Σημαντική επιτυχία αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Χείμαρρος ανέδειξε τον πρώτο σκόρερ της Γ’ κατηγορίας, τον Μιχάλη Κρητικό, αλλά η ομάδα σκόραρε με όλους σχεδόν του ποδοσφαιριστές της.

Το μεγαλύτερο ωστόσο κέρδος για μας ήταν οι έξι νεαροί κάτω των 18 ετών ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στην ομάδα και είναι οι Νάστος Κώστας, Καραπαρίσης Αστέρης, Γκασκάνης Πάνος, Κακαλούλης Χρήστος, Αποστολάρας Τόλης και Καραπαρίσης Γιώργος».

Σε ότι αφορά στη νέα σεζόν που έρχεται ο κ. Μπουρνάκας είπε:

«Η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Προσπαθούμε να εντάξουμε στην ομάδα παιδιά από τη γύρω περιοχή με στόχο να μένει ζωντανός ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης».

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν ξεκίνησε. Προπονητής για 8η χρονιά θα παραμείνει ο Γιάννης Μπουρνάκας, με συνεργάτες τον Αντώνη Μπούρα (7η χρονιά) και τον Νέστορα Ζαφειρίου.

Οι συζητήσεις για την παραμονή στην ομάδα των παικτών που αγωνίσθηκαν τη φετινή σεζόν είναι σε καλό δρόμο. Θα υπάρξουν ωστόσο κάποιες αποχωρήσεις. Σε ότι αφορά στις μεταγραφές έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στον Χείμαρρο Μαρμαρίνης γίνεται και με φόντο τη Β’ ΕΠΣΛ καθώς η ομάδα είναι η πρώτη επιλαχούσα για άνοδο σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιοδήποτε κενό στη Β’ τοπική κατηγορία.

Μπουρνάκας Γιάννης

Τα νέα παιδιά που προωθήθηκαν: Νάστος Κώστας, Καραπαρίσης Αστέρης, Γκασκάνης Πάνος (επάνω), Κακαλούλης Χρήστος, Αποστολάρας Τόλης, Καραπαρίσης Γιώργος (κάτω)
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email