Χώρα Αγιά

Χρόνιο πρόβλημα με λακκούβες σε δρόμο στους Νερόμυλους Αγιάς επισημαίνει πολίτης

Χρόνιο πρόβλημα με συγκεκριμένες λακκούβες στον δρόμο που συνδέει τους Νερόμυλους Αγιάς με το γειτονικό Μεταξοχώρι επισημαίνει δημότης της περιοχής και ζητά οι αρμόδιοι να φροντίσουν ώστε το οδό­στρωμα να επιδιορθωθεί και η τωρινή κακή κατάστασή σου να σταματή­σει να αποτελεί κίνδυνο για οχήματα και οδηγούς.

Ο ίδιος προσκόμισε στην εφημερίδα φωτογραφίες και αναφέρει για τις λακκούβες:

«Ο ασφαλτόδρομος Νερόμυλοι – Μεταξοχώρι πριν χρόνια σκά­φτηκε σε ένα σημείο του για να δοθεί πόσιμο νερό σε προσκόπους που είχαν κατασκηνώσει σε μια αλάνα παραπλεύρως του. Δυστυχώς, όμως, η τομή που έγινε στον δρόμο αρχικά σκεπάστηκε απλά με χώμα. Λύση πρόχειρη και κάτι παραπάνω από προσωρινή, μιας και χρειάστηκε να δι­αμαρτυρηθούν κάποιοι για να κλείσει έστω με τσιμέντο.

Η κατάσταση του οδοστρώματος σήμερα είναι απαράδεκτη στο σημείο αυτό. Στη δεξιά πλευρά, όπως ανεβαίνεις, οι δύο αυτές λακκούβες σε αναγκάζουν να κινηθείς στο άλλο ρεύμα. Ο δρόμος στο σημείο αυτό είναι στενός, ορατότητα δεν έχεις ώστε να γνωρίζεις εάν από το αντίθετο ρεύμα έρχεται όχημα. Οπότε είναι πολύ πιθανό στην κίνηση που κάνεις για να αποφύγεις τη λακκούβα, να χτυπήσεις με αυτοκίνητο που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση.

Χρόνιο το πρόβλημα, αλλά μόνο αν γίνει κάποιο ατύχημα ίσως ασχοληθεί κάποιος.

Φρόντισε κάποιος (και πολύ καλά έκανε) ώστε οι πρόσκοποι να έχουν πόσιμο νερό… Αλλά ο ίδιος δεν φρόντισε ώστε το οδόστρωμα να έρθει στην κατάσταση που ήταν πριν…».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email