Χώρα Αγιά

Βελίκα Αγιάς: Παράπονα παραθεριστών για την αλλαγή της τελικής στάσης του ΚΤΕΛ / Τι απαντά ο αντιδήμαρχος Τουρισμού

Τα παράπονά τους εξέφρασαν στην εφημερίδα παραθεριστές της Βελίκας για τον λόγο ότι τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Λάρισας, που ανέκα­θεν ολοκλήρωναν τη διαδρομή Λάρισα – Αγιά – Βελίκα με τελευταία στάση στο τέρμα σχεδόν της Βελίκας, στα «Βραχάκια», λίγο πριν την παραλία Buca, φέτος την ολοκληρώνουν σε αρκετή απόσταση πιο πριν, στη θέση «Πλατανιά» Βελίκας, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται όπως τις προηγούμενες χρονιές και να πρέπει να περπατήσουν αρκετά, πολλές φορές κουβαλώντας ψώνια ή αποσκευές, ως το σπίτι που μένουν.

Επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Αγιάς κ. Νίκο Ντάγκα, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η τελευταία στάση έχει αλλά­ξει, αλλά παράλληλα διαβεβαίωσε ότι σε πολύ λίγες ημέρες η στάση αυτή θα είναι εκεί που ήταν πάντα, δηλαδή στα «Βραχάκια».

«Η αλλαγή αυτή της στάσης», είπε, «συνέβη γιατί με τα έργα ανά­πλασης, που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο στην περιοχή, τα λεωφορεία δεν μπορούσαν να κάνουν αναστροφή στο σύνηθες σημείο κι έτσι επιλέχθηκε να γυρίζουν στην «Πλατανιά». Η διοίκηση του ΚΤΕΛ ζήτησε να δημιουργηθεί χώρος αναστροφής κι εμείς ως Δή­μος προχωρή­σαμε στη δημιουργία τέτοιου χώρου ικανοποιώντας το αί­τημά της και φυσικά ικανοποιώντας και αυτό που ζητούσαν οι παραθερι­στές, δηλαδή τα δρομολόγια να ολοκληρώνονται στα «Βραχάκια».

«Λίγη υπομονή ακόμη» συστήνει ο κ. Ντάγκας σε όλους και σε λίγο καιρό ο κόσμος θα έχει την τελευταία στάση εκεί όπου την είχε συ­νηθίσει, ενώ παράλληλα θα χαίρεται και την ανάπλαση της περιοχής με ωραίους ποδηλατόδρομους και άνετα πεζοδρόμια.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email