Χώρα Αγιά

Αντώνης Γκουντάρας / Τρανταχτό μήνυμα νίκης από ογκώδη συγκέντρωση στην Σκήτη

Σε μια ογκώδη, όπως λέει το επιτελείο του, συγκέντρωση, στην τοπική κοινότητα Σκήτης, μίλησε ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ, δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Ο Αντώνης Γκουντάρας στην διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε διεξοδικά “στα μεγάλα έργα υποδομής που έχουν γίνει σε όλο το εύρος του Δήμου Αγιάς, έργα που έδωσαν σημαντικές λύσεις σε προβλήματα, τόσο του αγροτικού κόσμου, όσο και των επαγγελματιών, όπως για τη μελέτη κατασκευής φράγματος στην Ποταμιά που εξυπηρετεί και την Σκήτη”.

Αναφέρθηκε στο μέτρο 8.3 απ’ όπου υλοποιήθηκε η βιολογική καταπολέμηση της σφήκας της καστανιάς και τώρα υλοποιείται η δασική οδοποιία, ενημερώνοντας παράλληλα για την μεγάλη, όπως είπε, προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να αποκατασταθεί η αγροτική  οδοποιία.

Στην συνέχεια, μίλησε για τις αναπλάσεις της παραλίας που διαμορφώνουν, όπως τόνισε, συνθήκες προσπελασιμότητας και ασφάλειας για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Ανέλυσε τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης Daniel  και παρουσίασε συνοπτικά το σχέδιο ανασυγκρότησης της περιοχής.

Μεταξύ άλλων σοβαρών θεμάτων ξεκαθάρισε την κατάσταση, τόσο για το πόσιμο νερό, όσο και για το νερό  της θάλασσας. Τόνισε, ωστόσο, πως στο επόμενο διάστημα το κρίσιμο είναι το έργο αυτό να συνεχιστεί, ώστε οι δημότες να εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας απέναντι στην αβεβαιότητα της εποχής. «Χρειάζεται αποφασιστικότητα, γνώση και εμπειρία, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι» είπε ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ Αγιάς και κάλεσε τους κατοίκους της Σκήτης να δώσουν την Κυριακή το “παρών” στην κάλπη, στέλνοντας τρανταχτό μήνυμα νίκης.

 

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email