Χώρα Αγιά

Ελένη Παπαϊωάννου: “Στην Αγιά χρειαζόμαστε μια νέα Δημοτική Αρχή με όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας”

Αγαπητοί  συμπολίτες  μου,

Στην τριετή και πλέον παραμονή μου στην Αγιά τα τελευταία χρόνια, μου δόθηκε η δυνατότητα να αντιληφθώ και να κατανοήσω τα ποικίλα προβλήματα του Δήμου μας, αλλά συνάμα και τις δυνατότητες πολύπλευρης ανάπτυξης του πραγματικά ευλογημένου τόπου μας.

Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, καθώς και η διάθεση προσφοράς που με διακρίνει, έπαιξαν ρόλο καταλύτη στην απόφασή μου να συστρατευτώ στο πλευρό του κου Ριζούλη Θεόδωρου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Με αίσθημα ευθύνης και θάρρους, θεωρώ ότι η ανάγκη πολιτικής αλλαγής στον Δήμο μας, αναδεικνύεται επιτακτικότερη από κάθε άλλη φορά. Είναι αναγκαίο ένα νέο ξεκίνημα, μιας και η τωρινή δημοτική αρχή έδωσε στο πολύχρονο της  πορείας της  ότι είχε να  δώσει.

Ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή συμπεριφοράς και νοοτροπίας. Χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή που να έχει όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας, για τη βελτίωση της  καθημερινότητας  των πολιτών.

Η συμμετοχή μου στην παράταξη « Αγιά Ένας Δήμος Ένα μέλλον » του κου Ριζούλη, γεωπόνου και επιτυχημένου επιχειρηματία, αντικατοπτρίζει την πρόθεσή μου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, με επιμονή, αφοσίωση και με τη δύναμη του Θεού, τον αγαπημένο μου τόπο  και τους συμπολίτες μου.

Για το λόγο αυτό ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας ώστε, να βελτιώσουμε μαζί την πόλη όπου μεγαλώνουμε και τις γειτονιές όπου καθημερινά περπατάμε. Με το χέρι στην καρδιά ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, γιατί ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα τις αρχές και τις αξίες μου, ούτε ποτέ αποδέχτηκα την παραμικρή έκπτωση από την απόλυτη διαφάνεια και τη νομιμότητα.

Πιστεύω στη συνέργεια και στην ομαδική προσπάθεια, συνεπώς, σε όποιο μετερίζι κι αν κληθώ να βοηθήσω, θα συμβάλω στο μέγιστο δυνατό βαθμό μαζί με όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμος μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ελένη Παπαϊωάννου

Νοσηλεύτρια Ψυχικής Υγείας, MSc

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αγιάς

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ελένη Παπαϊωάννου του Βασιλείου μεγάλωσε στο Μεγαλόβρυσο (Νιβόλιανη) και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγιάς. Σπούδασε αρχικά Τεχνολόγος Ιατρικών Μηχανημάτων στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε και το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων. Το 2007 αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής της Λάρισας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Απέκτησε  την Ειδικότητα Ψυχικής Υγείας  το 2015 στο Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε στο ΕΚΑΒ ως Διασώστης–Πλήρωμα Ασθενοφόρου από το 1991 μέχρι το 2009 και έκτοτε ως Νοσηλεύτρια στο ΕΚΑΒ. Είναι παντρεμένη με τον γιατρό Καρδιολόγο–Επειγοντολόγο του ΕΚΑΒ  Θεσσαλονίκης Κοσμά  Ηλιάδη και έχουν μαζί μία ανήλικη κόρη.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email