Χώρα Αγιά

Ευαγγελία Αρχοντή: Μια δυναμική γυναίκα στο ψηφοδέλτιο Ριζούλη με όραμα την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου

Δεν είναι πολλά τα παραδείγματα, είναι λίγα, αλλά έχουν ιδιαίτερη αξία. Άνθρωποι που έφυγαν σε νεαρή ηλικία από την Αγιά, διέγραψαν την δική τους πορεία σε άλλους τόπους, καταξιώθηκαν επαγγελματικά, ολοκλήρωσαν τον εκεί κύκλο τους και επιστρέφουν πίσω στην γενέτειρα θέλοντας να προσφέρουν κι αυτοί από την μεριά τους στην ανάπτυξη του τόπου που άφησαν νωρίς αλλά ποτέ δεν ξέχασαν.

Τέτοια παραδείγματα ανθρώπων έχουμε στον συνδυασμό “ΑΓΙΑ – ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ”, αλλά στην περίπτωσή μας αναφερόμαστε στην Ευαγγελία Αρχοντή.

Μια πολύ δυναμική γυναίκα, πολύ κοινωνική, σύγχρονη, που αποφάσισε να επιστρέψει στην Αγιά και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, αυτήν την φορά στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φιλοδοξώντας, αν εκλεγεί, να προσφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής με όπλο γνώσεις και εμπειρίες που όλα τα προηγούμενα χρόνια συνέλεξε.

Η ίδια μας είπε γι’ αυτήν την απόφασή της και την υποψηφιότητα πλάι στον υποψήφιο δήμαρχο Θοδωρή Ριζούλη:

“Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς τον τόπο μου, δήλωσα την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό του Θοδωρή Ριζούλη.
Το κοινό όραμά μου με τον υποψήφιο δήμαρχο για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, το πάθος μου για εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ποιότητα στην καθημερινότητά μας, όπως επίσης και η θέλησή μου για επιστροφή στην γενέτειρά μου, είναι οι λόγοι που με έκαναν να συστρατευτώ με τον Θοδωρή.
Στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία μου ως πρώην ανώτατο στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής, με διατριβή σε κοινωνικά και ασφαλιστικά θέματα, με άπλετο χρόνο πλέον, δεσμεύομαι να προωθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ανάπτυξη στην εκπαίδευση, την υγεία, προσβλέποντας κυρίως σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας”.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email