Χώρα Αγιά

Γιάννης Ράπτης / Ένας Υποστράτηγος στο πλευρό του Αντώνη Γκουντάρα

Ο Γιάννη Ράπτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μελιβοία. Τελείωσε το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην  Αγιά και στην συνέχεια σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης.

Ως πτυχιούχος Παντείου εισήλθε στο Πυροσβεστικό Σώμα και μετά από μακροχρόνια επαγγελματική σταδιοδρομία αποχώρησε ως ευδοκίμως τερματίσας με τον βαθμό του Υποστρατήγου.

“Στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη συστρατεύομαι με τον πετυχημένο δήμαρχο Αγιάς και εκ νέου υποψήφιο Αντώνη Γκουντάρα, συγχωριανό μου και φίλο” μας λέει και απευθύνει το δικό του μήνυμα προς τους δημότες της Αγιάς:

“Στόχος μου είναι να βοηθήσω για να συνεχισθεί το πετυχημένο έργο στο Δήμο Αγιάς και να εξαλειφθούν οι όποιες και ελάχιστες παραλείψεις.

Θέτω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του Δήμου Αγιάς ζητώντας την στήριξη προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα του τόπου.

Στα μάτια μου όλοι οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα χωρίς καμία διάκριση.

Με την προτίμησή σας στο πρόσωπό μου θα συμβάλλω με την επαγγελματική μου γνώση και εμπειρία, και πάνω απ’ όλα τη βούλησή μου και διάθεση, στην Πολιτική Προστασία της περιοχής, προκειμένου να υπερασπιστούμε τον τεράστιο φυσικό μας πλούτο, τις ζωές και τις περιουσίες, από πυρκαγιές, πλημμύρες, χιονοπτώσεις και άλλα φυσικά φαινόμενα.

Με εκτίμηση και σεβασμό, σας περιμένω στην κάλπη στις 8 Οκτώβρη για να ξανακάνουμε δήμαρχο Αγιάς τον Αντώνη Γκουντάρα, έναν δήμαρχο για όλους τους Αγιώτες, γιατί από τις 9 Οκτώβρη δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, παρά μόνο πολίτες, που με μπροστάρη τον Αντώνη Γκουντάρα θα πάμε όλοι μαζί τον υπέροχο Δήμο Αγιάς ένα βήμα παραπάνω προβάλλοντας όλες τις ομορφιές, άλλα και τα υπέροχα αγροτικά προϊόντα μας”.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email