Χώρα Αγιά

Ριζούλης από Ομόλιο-Παλαιόπυργο: Στις 8 Οκτωβρίου γεμίζουμε την κάλπη με ψηφοδέλτια προόδου για “ΜΙΑ ΑΓΙΑ, ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ”

“Με πυροτεχνήματα και αναμμένες δάδες υποδέχτηκαν τον υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς Θοδωρή Ριζούλη σε Ομόλιο και Παλαιόπυργο οι κάτοικοί του” αναφέρουν γεμάτοι αισιοδοξία για την συνέχεια οι συνεργάτες του, επισημαίνοντας ότι “Σε μια συγκέντρωση που είχε όγκο και παλμό, άκουσαν το πρόγραμμά του για το Δήμο Αγιάς, χειροκρότησαν τις αλήθειες του, και έδωσαν σήμα νίκης για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου”.

“Θέλουμε να γυρίσει η ζωή στον τόπο μας, και ξέρουμε ότι με σένα δήμαρχο θα βλέπουμε έργα, και δεν θα ακούμε λόγια του αέρα” του έλεγαν οι άνθρωποι που τον περίμεναν, υποστηρίζουν οι άνθρωποι του επιτελείου του, με τον Θοδωρή Ριζούλη να απαντά: “Πάμε μαζί να γεμίσουμε την κάλπη με ψηφοδέλτια προόδου και προοπτικής, να… σταυρώσουμε την αλλαγή και την απαλλαγή. Να ακουστεί η φωνή μας στα βουνά και στα λαγκάδια του τόπου μας! Ήρθε η ώρα να κλείσουμε τα αυτιά μας  στις «σειρήνες» που προεκλογικά… τάζουν λόγια, γιατί έργα δεν έκαναν και δεν θα κάνουν ποτέ!”

“Στις 8 του Οκτώβρη ψηφίζουμε με αξιοπρέπεια για το μέλλον της Αγιάς μας, γυρίζουμε την πλάτη μας οριστικά στα ψέματα και την υποκρισία” τόνισε ο Θοδωρής Ριζούλης αναφερόμενος στο θέμα του νερού στην περιοχή που κρίθηκε ακατάλληλο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Οι απερχόμενοι του Δήμου μέχρι και σήμερα ψέματα λένε. Έπαιξαν μέχρι και με την υγεία μας για να πάνε αλώβητοι στις εκλογές. Αλλά λάβωσαν όλους εμάς, κοροϊδεύοντάς μας για μέρες ότι το νερό είναι κατάλληλο! Φώναζα αδιάκοπα για το ψέμα τους, γιατί, φίλοι μου, στον βωμό της εξουσίας δεν θυσιάζονται τα πάντα!

Δεν ανέχομαι να μην είμαστε άνθρωποι, δεν ανέχομαι να κρύβονται κάποιοι πίσω από φτηνές δικαιολογίες, δεν ανέχομαι να μας ποτίζουν νερό-φαρμάκι και να «σφυρίζουν αδιάφορα»! Το Υπουργείο Υγείας μας επιβεβαίωσε, γιατί τους είχαμε ξεσκεπάσει ήδη εγώ και η παράταξή μου! Ήμασταν, είμαστε, και θα είμαστε έντιμοι εμείς, είμαστε δίπλα στον πολίτη και όχι απέναντί του με ανηθικότητες και ατιμίες” τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς.

Ο Θοδωρής Ριζούλης ζήτησε από τον κόσμο καθολική συμμετοχή στην κάλπη, δίνοντας στην παράταξή του ψήφο… εμπιστοσύνης και νίκης, “για να ξεκινήσει η Αγιά να πορεύεται στον δρόμο της προοπτικής και της ανάπτυξης, μέσα από πρόγραμμα μελετημένο και στοχευμένο, στην ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών, στην αξία του αγροτικού κόσμου, στην αναβάθμιση των υποδομών”.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email