Χώρα Αγιά

Δημήτρης Κορδίλας: “Εμπιστευτείτε μας και δώστε μας την εντολή της αλλαγής, της αλήθειας και της ισότητας”

Ο Δημήτρης Κορδίλας είναι γέννημα θρέμμα Μελιβοιώτης και απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Λάρισα όπου διατηρεί το λογιστικό του γραφείο.

Η αγάπη του για τα πάτρια εδάφη τον οδήγησε στην ενασχόληση με τα κοινά περνώντας τον περισσότερο χρόνο του στα παράλια της Βελίκας, όπου διατηρεί την κατοικία του, αλλά και στην ορεινή  Μελιβοία που από τα παιδικά του χρόνια περνούσε μεγάλα χρονικά διαστήματα και διατηρεί μέχρι και σήμερα την προγονική του οικία μην αποκόπτοντας ποτέ τους δεσμούς από τον τόπο καταγωγής του, αλλά και ενασχολούμενος με γεωργικές καλλιέργειες στον ορεινό όγκο της περιοχής.

Λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Ριζούλη, απευθύνει το δικό του μήνυμα προς τους δημότες του Δήμου Αγιάς:

“Η αγάπη μου για τον τόπο μου είναι η αιτία που κατέρχομαι για δεύτερη φορά ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αγιάς κοιτώντας στα μάτια τους συνδημότες μου, και με αίσθημα βαθιάς ευθύνης δίνω λόγω τιμής ότι θα παλέψω για έναν Δήμο των όλων, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, με κύριο στόχο την πραγματική ανάπτυξη της παραλιακής μας ζώνης από τα όρια της Δ.Ε. Ευρυμενών έως και των ακτών του Μαυροβουνίου και στεκούμενος στην αγωνία των αγροτών μας σε όλο το φάσμα του Δήμου Αγιάς, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο στην καθημερινότητα των αγροτών μας, των ανθρώπων των τουριστικών επιχειρήσεων, της εστίασης, των ελεύθερων επαγγελματιών μας, που τόσο έλλειψε απέναντι σε όλους αυτούς που αποτελούν την ατμομηχανή της οικονομικής ζωής του Δήμου μας.

Ζητώ από εσάς αγαπητοί μου συνδημότες, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό “Αγιά -Ένας Δήμος -Ένα Μέλλον” με επικεφαλής τον Θεόδωρο Ριζούλη, να μας εμπιστευτείτε και να μας δώσετε στις 8 Οκτώβρη την εντολή της αλλαγής, της αλήθειας και της ισότητας μεταξύ των συνδημοτών μας για ένα καλύτερο αύριο των όλων.

Πάμε, λοιπόν, όλοι μαζί για την αλλαγή που καθημερινά οι συνδημότες μας το φωνάζουν και θα το εκφράσουν με την ψήφο τους για μια μεγάλη νίκη, για τον Δήμο των όλων…”.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email