Χώρα Αγιά

Ριζούλης για Α.Τ. Αγιάς: “Εργο αδιάκοπο και ουσιαστικό για την ασφάλεια του πολίτη”

Τις δοκιμασίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στις σημαντικές δράσεις της αστυνομίας που έχουν ως πρώτο γνώμονα τον πολίτη συζήτησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Μιχάλης Κουπατσιάρας.

Ο Θοδωρής Ριζούλης εξήρε την ακούραστη προσπάθεια του προσωπικού, αλλά και το συνολικό έργο που επιτελείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγιάς υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό του διοικητή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Οι επιτυχίες κατακτούνται με συνεχή προσπάθεια, επιμονή και προσωπική εργασία. Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Μιχάλης Κουπατσιάρας, και οι αστυνομικοί που τον πλαισιώνουν, έχουν μετουσιώσει σε πράξη το έργο που ζητούν οι πολίτες από την αστυνομία για να εξυπηρετούνται και να νιώθουν ασφαλείς και αυτό φαίνεται καθημερινά από την εκτίμηση προς το πρόσωπό τους.

Τα παραδείγματα της εξαίρετης δουλειάς που γίνεται στο Τμήμα, παρά τις όποιες ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, είναι καθημερινά και σημαντικά για την ποιοτική διαβίωση των κατοίκων της περιοχής, η σημαντική δε συμβολή του διοικητή του Α.Τ. Αγιάς ως προς την εύρυθμη λειτουργία του, δείχνει για μένα έναν άξιο λειτουργό του Αστυνομικού Σώματος που προτεραιότητά του είναι ο άνθρωπος με ότι συνεπάγεται αυτό” δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς, που επισήμανε την αναγκαιότητα της συνεργασίας τους από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, αν λάβει την εντολή από τον κόσμο της Αγιάς για να υπηρετήσει τον τόπο του και τους πολίτες.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email