Χώρα Αγιά

Θοδωρής Ριζούλης από μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αγιά: “Ραντεβού την Κυριακή για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ελευθερία μας από την τοξικότητα και την στασιμότητα”

“Αδυνατώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να σας εκφράσω τα συναισθήματα που με κατακλύζουν κυριολεκτικά τούτη την ώρα. Ποιες λέξεις άραγε μπορούν να αποτυπώσουν την βαθιά συγκίνηση, την αμέριστη χαρά που αισθάνομαι, ενώ βρίσκομαι μπροστά σε όλες και όλους εσάς, που κατακλύζετε το κέντρο της Αγιάς μας. Η αποψινή μεγαλειώδης συγκέντρωση με γεμίζει ελπίδα και σιγουριά για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. Σας ευχαριστώ όλους, από τα βάθη της καρδιάς μου!!! Και σας εκφράζω, μια μεγάλη και ειλικρινή ευγνωμοσύνη, στην καθεμία και στον καθένα από εσάς προσωπικά…”.

Με αυτά τα λόγια ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΓΙΑ – ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ”, υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης, εμφανώς συγκινημένος από μια εντυπωσιακή ομολογουμένως προεκλογική ομιλία σε πάθος, ένταση, παλμό, κέφι, ζωντάνια, σε ενέργεια, ευχαρίστησε το πλήθος κόσμου που γέμισε κάθε σπιθαμή της κεντρικής πλατείας της κωμόπολης.

Ο κ. Ριζούλης μπροστά από το δημαρχείο, ένοικος του οποίου φιλοδοξεί να είναι για την επόμενη πενταετία, αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμά του, στα όνειρά του για την Αγιά, στα σχέδιά του για να γίνει ξεχωριστός στην Ελλάδα ο Δήμος Αγιάς, και ολοκλήρωσε την ομιλία του ως εξής:

“Είμαι ο Θοδωρής Ριζούλης και μιλάω μόνο με αλήθειες. Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω τον τόπο μας με ευσυνειδησία, σεβασμό και ευγνωμοσύνη προς όλους σας. Ζητώ με το χέρι στην καρδιά να με εμπιστευτείτε, να φέρουμε μαζί την προκοπή στον τόπο μας!

Αγαπάω την Αγιά και τα χωριά μας, είμαι περήφανος που μένω εδώ και δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψω ποτέ! Μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη και θα τα καταφέρουμε! Ο Δήμος Αγιάς ανήκει σε εσάς!

Πάμε δυνατά να τον πάρουμε και να τον ανεβάσουμε ψηλά! Η φωνή σας θα είναι συντριπτική την Κυριακή στις 8 Οκτώβρη! Και η Δευτέρα θα είναι φωτεινή για μας και τα παιδιά μας!

Η Αγιά βροντοφωνάζει απόψε και δίνει το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη μας! Ραντεβού την Κυριακή για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ελευθερία μας από την τοξικότητα και τη στασιμότητα της προόδου!!!”.

Με το πέρας της ομιλίας παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς, κάτω από συνεχή χειροκροτήματα και βεγγαλικά.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email