Χώρα Αγιά

Χρήστος Σιμούλης / Στο πλάι του Θοδωρή Ριζούλη αποπνέοντας εμπιστοσύνη και δυναμισμό

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης αναμφίβολα νιώθει περήφανος για όλους όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Όλοι τους είναι άξιοι άνθρωποι. Όλοι τους έχουν διαγράψει την δική τους πορεία ως σήμερα.

Ένας εξ αυτών είναι κι ο Χρήστος Σιμούλης. Γέννημα θρέμμα Αγιώτης, αποπνέοντας εμπιστοσύνη και δυναμισμό, χαίρει της εκτίμησης τόσο των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγιάς, όσο και κόσμου εκτός αυτής.

Μετά από μια λαμπρή πορεία στην Ελληνική Αστυνομία, φιλοδοξεί από ένα άλλο πόστο, πια, να προσφέρει και στον τόπο όπου ανδρώθηκε. Η επιλογή να συνδράμει με τις δυνάμεις του στον συνδυασμό “Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον” πιστεύει ότι θα εκτιμηθεί ανάλογα από τους δημότες και ο ίδιος θα βρίσκεται σε λίγο στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς με δήμαρχο τον Θεόδωρο Ριζούλη.

Σύντομο βιογραφικό:

O Γεννήθηκε το 1962. Φοίτησε στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας και με το πέρας των σπουδών του το 1995 ξεκίνησε την καριέρα του ως Αξιωματικός στο Σώμα.

Το έτος 2008 αποφοίτησε από τη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, με θέμα «Η οικονομική μετανάστευση, οι επιπτώσεις της και η διαχείριση λαθρομετανάστευσης».

Το 2017 παρακολούθησε το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών.

Συμμετείχε με επιτυχία σε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων αναφορικά με θέματα Ασφαλείας, Τροχαίας και Τάξης.

Υπήρξε εκπαιδευτής στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής σε θέματα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας.

Υπηρέτησε κατά σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης σε νευραλγικές θέσεις σε Υπηρεσίες Ασφάλειας, Τροχαίας και Τάξης.

Το έτος 2017 τοποθετήθηκε με τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ενώ το 2019 τοποθετήθηκε Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Το έτος 2021 προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του τιμήθηκε για την υπηρεσιακή του απόδοση από την Ελληνική Πολιτεία με τα παράσημα του «Ταξιάρχη του Τάγματος Τιμής» και του «Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα».

Του έχουν απονεμηθεί τα μετάλλια « Αστυνομικής Αξίας Α΄, Β΄& Γ ΄Τάξεως», καθώς και οι Διαμνημονεύσεις «Αξίας και Τιμής Α’ μετά του αντιστοίχου Αστέρα, Β΄& Γ΄ Τάξεως», «Ευδόκιμης Επιτελικής Υπηρεσίας Α΄ Τάξεως» και πλήθος αμοιβών.

Είναι πατέρας ενός ανήλικου αγοριού.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email