Χώρα Αγιά

Φωτεινή Οικονόμου: Με γνώσεις, με πολλή διάθεση και όρεξη για δουλειά, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Αντώνη Γκουντάρα

Η Φωτεινή Οικονόμου είναι δικηγόρος και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αγιά. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Γεροφώτη, γεωπόνο – επιχειρηματία, με τον οποίο απέκτησε δυο υπέροχα παιδιά, τον Γιώργο 11 ετών και την Φένια 9 ετών.

Στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγιάς με τον συνδυασμό ΠΑΔΗΚ Αγιάς του νυν δημάρχου κι εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα.

Για τη υποψηφιότητά της αυτή, μας λέει:

Η ενασχόληση με τα κοινά χρειάζεται μεράκι, αγάπη για τον τόπο σου και όρεξη για δουλειά! Πολλή δουλειά! Είμαι διατεθειμένη να δουλέψω σκληρά, να ακούσω, να δεχτώ σκληρή κριτική, να διεκδικήσω, να συγκρουστώ αν χρειαστεί αλλά όχι να χάσω την ψυχή μου. Θέλω τα παιδιά μου και τα παιδιά όλων μας να θελήσουν κι αυτά να επιλέξουν αυτόν τόπο για να ζήσουν και να δημιουργήσουν, αλλά αυτό προϋποθέτει ότι θα τους κληροδοτήσουμε κατάλληλες συνθήκες για να το πράξουν.

Την Κυριακή ολοκληρώνεται ο προεκλογικός αγώνας όλων των υποψηφίων και εύχομαι πραγματικά να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους μας, αλλά και με τους καλύτερους οιωνούς για τους συμπολίτες μας, γιατί ο απώτερος στόχος όλων είναι και πρέπει να είναι το καλό του Δήμου. Αυτό αποτελεί την αφετηρία και τον κάθε βηματισμό μας μέχρι τον τερματισμό της προεκλογικής διαδρομής στις 8 Οκτωβρίου και φυσικά μας ακολουθεί και στην μετεκλογική μας πορεία.

Δεν πιστεύω ότι είναι οι εκλογές των εκπλήξεων, γιατί δεν πιστεύω ότι οι πολίτες του Δήμου μας θα επενδύσουν σε πειραματισμούς, έχουν αντιληφθεί τι διακυβεύεται από μια μη συνειδητή και μη κατασταλαγμένη επιλογή. Έχουν καταλάβει πως ο Δήμος Αγιάς έχει πλέον μπει σε μια πορεία σταθερότητας και ανάπτυξης. Έχουν καταλάβει ότι ο συνδυασμός ΠΑΔΗΚ έχει την γνώση, την εμπειρία, την διάθεση να αποτελέσει τον κορμό διοίκησης του Δήμου και να ξαναδιοικήσει τον Δήμο. Διαθέτει έμπειρα στελέχη από τη μία και ανθρώπους νέους με προσωπική πορεία και διάθεση για προσφορά από την άλλη.

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ότι μπορώ να νιώσω τους προβληματισμούς των πολιτών, γιατί είναι και δικοί μου και σ’ αυτό συμβάλλει εποικοδομητικά και η επαγγελματική μου δραστηριότητα που αποτελεί το μεγαλύτερο εφόδιο αυτής της νέας μου προσπάθειας. Η εκπροσώπηση των γυναικών είναι ένα στοίχημα. Μέσα από πολύπλευρους ρόλους αγωνιζόμαστε καθημερινά και τα καταφέρνουμε.

Φιλοδοξώ, αν με τιμήσουν οι συμπολίτες μου, να είμαι δίαυλος για την επίλυση των προβλημάτων τους και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι και θέλω και μπορώ να διεκδικήσω την επίλυση των ζητημάτων. Έχω γνώση και όρεξη για δουλειά! Έχω πάρει την απόφαση να μπω στην φωτιά της πολιτικής για να αλλάξω πράγματα. Αν μου δοθεί ευκαιρία θα το πράξω. Γι’ αυτό ζητάω να είμαι μια από τις  τέσσερις επιλογές σας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την δυνατότητα να απευθυνθώ στους αναγνώστες σας και, αν μου επιτρέπετε, να ευχαριστήσω κάθε συμπολίτη μου που μου άνοιξε το σπίτι του σε αυτή την προεκλογική περίοδο, που άκουσε τις απόψεις μου, που μου έκανε κριτική και να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους μου που στάθηκαν δίπλα μου στην επιλογή μου αυτή.

Η πολιτική είναι συμμετοχή. Είναι το «εμείς» πάνω από το «εγώ».

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email