Χώρα Αγιά

Λαϊκή Συσπείρωση Αγιάς: Δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα η μεταφορά των μαθητών απ’ την Σκήτη στα σχολεία της Αγιάς

Επιστολή:

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κατάσταση, που με την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν έχει εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής μεταφορά των μαθητών απ’ την Σκήτη στα σχολεία της Αγιάς.

Πρόκειται για νήπια και παιδιά των μικρών τάξεων του Δημοτικού, που αφού προηγουμένως κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμος φρόντισαν να κλείσουν τα σχολεία στην περιοχή, τώρα δείχνουν και την «επιλεκτική ανικανότητά τους» για την ασφαλή μεταφορά τους.

Καλούμε άμεσα την Περιφέρεια να λύσει το ζήτημα, καθώς και την δημοτική αρχή να ασχοληθεί με τα πραγματικά καθημερινά ζητήματα των οικογενειών και ας αφήσει τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις για έργα εκατομμυρίων, που δήθεν αναβαθμίζουν την περιοχή, όταν αυτή στερείται βασικών υποδομών και υπηρεσιών, όπως τα σχολεία.

Καλούμε όλες τις λαϊκές οικογένειες του δήμου, με βάση αυτές τις καταστάσεις να διαμορφώσουν κριτήριο ψήφου, για την Περιφέρεια και τον Δήμο, καταδικάζοντας αυτούς που κλείνουν σχολεία, που δεν τους ενδιαφέρει άμεσα και με ασφάλεια να εξασφαλίζουν τη μεταφορά των παιδιών μας στα σχολεία.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΙΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email