Χώρα Αγιά

Μέγα πλήθος, μέγα πάθος / Συγκέντρωση… ΣΕΙΣΜΟΣ για τον Αντώνη Γκουντάρα στην Αγιά

«Σας καλωσορίζουμε στο νέο Δημαρχείο της Αγιάς και στην ανακαινισμένη Πλατεία Ελευθερίας. Σας καλωσορίζουμε σε δύο από τα εκατοντάδες νέα έργα που έγιναν στον δήμο μας τα τελευταία χρόνια και άλλαξαν την συνολικά την εικόνα της Αγιάς. Την έκαναν πιο όμορφη και τους ανθρώπους της πιο αισιόδοξους για το μέλλον».

Με τα λόγια αυτά, ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ, δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος  Αντώνης Γκουντάρας μίλησε χθες στην κατάμεστη πλατεία της Αγιάς, μπροστά στο νέο δημαρχείο της πόλης στην κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας.

Φανερά συγκινημένος από τη συμμετοχή του κόσμου, αλλά και την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου, ο Αντώνης Γκουντάρας δήλωσε βέβαιος για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και για την τεράστια αποδοχή που είχε ο συνδυασμός του σ’ όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου, αλλά και στην Αγιά.

«Είναι πραγματικά συγκινητική η παρουσία των ανθρώπων σε κάθε σταθμό της περιοδείας μας. Είναι όμως και μεγάλη η ευθύνη να δικαιώσουμε την ελπίδα τους, να συμμεριστούμε τις προσδοκίες τους, να ανταποδώσουμε την ανθρωπιά και το ζεστό τους χαμόγελο. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Γι’ αυτό ματώνουμε σε κάθε μάχη. Σ’ αυτό αφιερώσαμε τον χρόνο και την ενέργεια μας» είπε ξεκινώντας την ομιλία του.

Ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ εξήγησε πως όλα τα έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην Αγιά, είχαν ένα και μόνο στόχο: Να δώσουν περιεχόμενο στην ελπίδα των απλών ανθρώπων. «Να κάνουμε τους Αγιώτες και τις Αγιώτισσες να νιώθουν σιγουριά για τον τόπο τους. Να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε έναν τόπο ασφαλή, όμορφο και ανθρώπινο».

Ο Αντώνης Γκουντάρας έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, τα οποία ξεπερνούν σε δράσεις και υποδομές τα 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και σ’ αυτά που είναι προγραμματισμένα για την επόμενη περίοδο.

Είναι ένα έργο γιγάντιο, το οποίο δεν έγινε τυχαία. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, γνώσης και εξειδίκευσης για την εκμετάλλευση κάθε ευκαιρίας, κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου και κάθε ευρωπαϊκού προγράμματος που δίνει ευκαιρίες στον τόπο μας» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Γκουντάρας.

Τέλος, ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ κάλεσε τους συγκεντρωμένους να πάνε μαζικά στις κάλπες της Κυριακής και να μεταφέρουν εκεί τον ενθουσιασμό τους, την ελπίδα τους και το μήνυμα της νίκης.

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email