Χώρα Αγιά

Ανακοίνωση “Λαϊκής Συσπείρωσης Αγιάς” για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγιάς ευχαριστεί όλους όσους την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές. Είναι ψήφος που δεν πάει χαμένη, αποκούμπι και στήριγμα για την λαϊκή οικογένεια στα επόμενα χρόνια, απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές και μέτρα που από κοινού θα εφαρμόσουν κεντρική εξουσία και δημοτική αρχή.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το ρεύμα αμφισβήτησης και καταδίκης της κυρίαρχης πολιτικής σταθεροποιείται και ενισχύεται, όπως απέδειξε το ποσοστό της Λαϊκής Συσπείρωσης στην κάλπη της Περιφέρειας, με 1113 ψήφους. Αυτή η τάση δεν εκφράστηκε στη δημοτική κάλπη, κάτω από πιέσεις και εκβιασμούς, κάτω από συκοφαντίες και επιθέσεις στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Οι 438 ψήφοι αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη, επιτεύχθηκε η παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο, που θα είναι η μόνη φωνή αντιπολίτευσης, υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους.

Ο συσχετισμός εξακολουθεί να είναι αρνητικός, θα έχουμε απέναντί μας ενιαίο μέτωπο τόσο στον δήμο με τις παρατάξεις των κ. Γκουντάρα και Ριζούλη, αλλά και στην Περιφέρεια με τις παρατάξεις των κ. Αγοραστού και Κουρέτα. Η ταύτισή τους στα μεγάλα και καθοριστικά ζητήματα είναι δεδομένη. Γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε στις επαναληπτικές εκλογές στην Περιφέρεια να εκφραστεί με λευκό ή άκυρο η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή, που ανεξάρτητα απ’ τα εκλογικά αποτελέσματα εξακολουθεί να υπάρχει.

Εμείς, με όση δύναμη και φωνή μας έδωσε η ψήφος στο δημοτικό συμβούλιο και τις τοπικές κοινότητες, θα συνεχίσουμε στον αγώνα που δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας μας, για το λαϊκό εισόδημα, για υγεία, παιδεία, για όλες τις ανάγκες και τα δικαιώματα της λαϊκής οικογένειας.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΙΑΣ

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email