Χώρα Αγιά

Το “ευχαριστώ” του Δημήτρη Κατσάβα από την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές της Αγιάς

Ευχαριστήριο


Αγαπητοί-αγαπητές,

Συνδημότες-Συνδημότισσες,

Η καθαρή κι απόλυτη νίκη του συνδυασμού μας, της ΠΑΔΗΚ, στον δήμο Αγιάς, μάς έδωσε πολύ μεγάλη χαρά. Μας γέμισε αισιοδοξία και δύναμη έναντι της τεράστιας ευθύνης που επωμιζόμαστε σαν παράταξη για τα επόμενα χρόνια. Ευθύνη που έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την πρόοδο της περιοχής μας και την ευημερία των κατοίκων της.

Συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους όσοι εκλέχτηκαν, είτε δημοτικοί, είτε τοπικοί σύμβουλοι. Και φυσικά όχι μόνο σ’ αυτούς. Πολλά μπράβο σε όλες και όλους που εκτέθηκαν, τόλμησαν και πήραν μέρος σε μια δύσκολη, αλλά συνάμα πολύ όμορφη διαδικασία.

Προσωπικά, συμμετέχοντας κι εγώ στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΔΗΚ, οφείλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου:

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα που με τίμησε με την πρόσκληση συμμετοχής, με εμπιστεύτηκε και με συμπεριέλαβε στον συνδυασμό.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους, σε ‘κείνες και ‘κείνους που με στήριξαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ιδιαίτερα στην σύζυγό μου Άντζελα Δέλλα που υπομονετικά στάθηκε δίπλα μου σε αυτήν την πρωτόγνωρη για μένα διαδικασία.

Και οι δυο μας σας αγαπάμε όλους κι όλες πάρα πολύ.

Να είστε, να είμαστε πάντα καλά, να χαμογελάμε, να ζούμε την κάθε στιγμή και να αγωνιζόμαστε σκληρά, από όποια θέση, για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Δημήτρης Κατσάβας

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email