Χώρα Αγιά

Με τον Αγιώτη Λάμπρο Πράπα στο τιμόνι της και φέτος η ιστορική ΕΑΛ

Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΕΑΛ, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, βρίσκεται και τη φετινή σεζόν ο Λάμπρος Πράπας.

Ο Αγιώτης τεχνικός, μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην περσινή διοργάνωση, φιλοδοξεί να οδηγήσει και φέτος τους «κυανέρυθρους» στην επίτευξη των στόχων τους.

Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, καθώς η ΕΑΛ νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός έδρας τα Γιάννενα και άφησε υποσχέσεις για ανάλογη συνέχεια.

Ο Λάμπρος Πράπας θα στηριχτεί φέτος στα παιδιά που προέρχονται από την ομάδα, σε παίκτες από τη Λάρισα που συνεχίζουν ανελλιπώς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και σε κάποιους άλλους που επέστρεψαν στον σύλλογο.

«Έχουμε την εμπειρία της περσινής χρονιάς που σίγουρα θα μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτό που θέλουμε φέτος» επισήμανε ο τεχνικός Λάμπρος Πράπας και πρόσθεσε:

«Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και το λέω αυτό γιατί το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο δύσκολο. Οι ομάδες μειώθηκαν κατά δύο, δηλαδή φέτος αγωνίζονται δέκα και το γεγονός ότι μπορεί να υποβιβαστούν οι τρεις κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Η περσινή μας πορεία μας σ’ ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μας ικανοποίησε και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Να χαρούμε τα παιχνίδια και να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Είμαστε μία οικογένεια, στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά και παλεύουμε πάντα για το καλύτερο βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ξεκινήσαμε με νίκη εκτός έδρας επί ενός αντιπάλου που δεν τον ξέραμε γιατί ήρθε φέτος στην κατηγορία. Ήταν ένα καλό βήμα για μας που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια» κατέληξε ο Λάμπρος Πράπας.

ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Τη φετινή ΕΑΛ απαρτίζουν, συνεχίζοντας από την περσινή σεζόν, οι Μαντάρας Κ. (πασαδόρος), Μαγκούτης Γ. (κεντρικός), Μπαζιάνας Σ. (κεντρικός), Σιώμος Αγγ. (διαγώνιος), Τσακάκης Π. (λίμπερο), Γερομίχαλος Αθ. (ακραίος), Πράπας Χρ. (διαγώνιος), Μωυσιάδης Τ. (ακραίος), Τσέτσιλας Κ. (πασαδόρος), Κωνσταντινίδης Κ. (κεντρικός) και Λέζι Γκ. (ακραίος). Επέστρεψαν φέτος οι Πηλίτσης Αν. (ακραίος), Νταφούλης Αλ. (ακραίος), Πανταζόπουλoς Κ. (ακραίος), Σωτηρίου Αγγ. λίμπερο) και Ναλετάκης Χ. (ακραίος).

Κοντά στην ομάδα βρίσκονται ο πρόεδρος κ. Γιάννης Περουλάκης και ο έφορος Στέλιος Τσέτσιλας.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email