Χώρα Αγιά

Άρης Αργυρούλης: «Ήταν χρέος μας η επαναλειτουργία του Ερμή Αγιάς»

Ο Ερμής Αγιάς επέστρεψε ξανά στο παρκέ με στόχο να δώσει αφενός τη χαρά της ενασχόλησης με το μπάσκετ στη νεολαία της περιοχής και αφετέρου να συγκροτήσει ένα υγιές αγωνιστικό σύνολο, ικανό να κρατήσει ψηλά τη σημαία και να δώσει κίνητρα και προοπτικές στους ταλαντούχους μπασκετμπολίστες της Δήμου Αγιάς. Η ομάδα (ο Ερασιτέχνης Ερμής Αγιάς) δίνει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ και μέχρι στιγμής τα μηνύματα είναι ευοίωνα.

Στον προεδρικό θώκο βρίσκεται ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο, ο κ. Κώστας Ζέικος, προπονητής είναι ένας παλαίμαχος παίκτης με σημαντική προσφορά στην ομάδα, ο Άρης Αργυρούλης, ενώ την προσπάθεια ενισχύουν οι έφοροι κ. Χρήστος Γκουβαΐλας και Αθανάσιος Σοφλιός.

«Στόχος μας ήταν η προσπάθεια να ξεκινήσει με τα δικά μας παιδιά. Αυτό το έχουμε καταφέρει, καθώς πλέον η ομάδα αποτελείται με παιδιά από την επαρχία Αγιάς» επισήμανε ο τεχνικός Άρης Αργυρούλης και πρόσθεσε:

«Παράλληλα θέλαμε με την επαναλειτουργία της ομάδας να φέρουμε στο γήπεδο όσα περισσότερα παιδιά γίνεται. Βασικός στόχος μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά ο αθλητισμός. Προσπαθούμε, σε συνεργασία με τον προπονητή των ακαδημιών, να προωθήσουμε παιδιά από τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα, έτσι ώστε να υπάρχει εξέλιξη, προοπτική και μία συνεχόμενη ανάδειξη και αξιοποίηση ταλέντων.

Όλοι ξέρουμε στο παρελθόν τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων από αυτή την ομάδα και πόσο περήφανους μας έχει κάνει. Έτσι θεωρήσαμε χρέος μας την επαναλειτουργία του Ερμή Αγιάς» κατέληξε ο προπονητής του Ερμή.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Το φετινό ρόστερ του Ερμή απαρτίζουν οι Ριζούλης Γ., Μαλλιάρας Χρ., Χαλκιάς Χρ., Ριζούλης Ι., Ρήγας Αλ., Τσιάρας Χάρ., Τσιάρας Γ., Χονδροδήμος Π., Ντεβές Ε., Μπιμπίκος Δ., Γκατζούνης Κ., Ζέικος Απ., Παρλάντζας Κ., Γκουβαΐλας Άκ., Μάτης Ν., Ρήγας Ν., Σοφλιός Αιμ., Ριζούλης Δ., Γκαρανές Ε.

*Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 6:00μμ, ο Ερμής αντιμετωπίζει την ομάδα του Αρμένιου στο κλειστό της Αγιάς και οι άνθρωποι του συλλόγου απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να γνωρίσει από κοντά τη νέα ομάδα και να στηρίξει την προσπάθεια.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email