Χώρα Αγιά

Η “Χώρα Αγιά” στέλνει το δικό της μήνυμα για το 2024

Η “Χώρα Αγιά” σας εύχεται Καλή Χρονιά!!!

Το 2024 ας αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη των πονεμένων ανθρώπων, ας ζεστάνει τις καρδιές όλων μας και ας χαρίσει σ’ αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, περνώντας ουσιαστικά στον δεύτερο χρόνο παρουσίας της στον χώρο της τοπικής ενημέρωσης, και καταγράφοντας ως τώρα 3,5 σχεδόν εκατομμύρια προβολές στα θέματά της, υπόσχεται κι αυτό το έτος έγκυρη πληροφόρηση για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή του Δήμου Αγιάς, στον νομό Λάρισας και στη Θεσσαλία γενικότερα.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” οφείλουμε στους αναγνώστες μας που συνεχώς και ποικιλοτρόπως μας δείχνουν την αγάπη τους. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, επίσης, οφείλουμε στις επιχειρήσεις που με τις διαφημίσεις τους στηρίζουν οικονομικά αυτήν την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλουμε.

Καλή Χρονιά στους απανταχού Αγιώτες!!! Υπομονή, κουράγιο και δύναμη στους πλημμυροπαθείς ανθρώπους της παρακάρλιας περιοχής που φέτος είδαν μέσα σε λίγα 24ωρα το βιος τους να καταστρέφεται… Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο!!! Με υγεία και μόνο χαρές!!!

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email