Χώρα Αγιά

ΓΕΛ Αγιάς για Ηλιάνα Ηλιάδη με αφορμή βράβευσή της και βράβευση του σχολείου: “Είμαστε περήφανοι για εσένα και σε καμαρώνουμε!!!”

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Γενικού Λυκείου Αγιάς


Η μαθήτρια του σχολείου μας Ηλιάδη Ηλιάνα συγκέντρωσε 19.680 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2023, βαθμολογία που την κατέταξε πρώτη στην Θεσσαλία και τρίτη στην Ελλάδα, στο πεδίο Επιστημών Υγείας.

Η Τράπεζα Eurobank Α.Ε., στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης στον τομέα της Παιδείας, καθιέρωσε από το 2003, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το πρόγραμμα με τίτλο «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», το οποίο σήμερα έχει μετονομαστεί ”Μπροστά για την Παιδεία”.

Σε εκδήλωση που έγινε στις 15/12/2023, βραβεύτηκαν οι αριστούχοι απόφοιτοι Λυκείων που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, από σχολεία της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Βραβεύτηκε η Ηλιάνα ως αριστούχος απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Αγιάς.

Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο Γενικό Λύκειο Αγιάς, ως σχολείο από το οποίο αποφοίτησε η αριστούχος μαθήτρια με το ανώτερο άθροισμα βαθμών στις Πανελλαδικές εξετάσεις στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας, για το σχολικό έτος 2022-2023.

 

Στην εκδήλωση βράβευσης παρευρέθηκαν οι γονείς και ο αδερφός της Ηλιάνας και το σχολείο εκπροσώπησε ο κ. Ντάβας Νικόλαος, διευθυντής του σχολείου το σχολικό έτος 2022-2023.

Ηλιάνα συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και για το ήθος σου!!!!!!

Συνέχισε να μαθαίνεις με το ίδιο πάθος, να ξεπερνάς τον εαυτό σου και να μεγαλώνεις όμορφα!!!

Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή!!!!!

Είμαστε περήφανοι για εσένα και σε καμαρώνουμε!!!

Ο κ. Ντάβας παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα για το Λύκειο Αγιάς (φωτο Θανάση Καλιακούδα, larissanet.gr)

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email