Χώρα Αγιά

Δ. Ευθυμίου: “Είναι μεγάλη τιμή ο ορισμός μου ως Υπευθύνου του Τομέα Επιχειρηματικότητας Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Λάρισας”

Συνεχίζεται η αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) ΝΔ Λάρισας ως μέτρο ανασυγκρότησης και κάλυψης κενών που έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να στελεχωθεί και να δυναμώσει η κομματική οργάνωση.

Ο Διευθυντής Προέδρου και Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης, σύμφωνα με τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος, αποφάσισε να εγκρίνει την εισήγηση του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας για τον ορισμό υπευθύνων και αναπλ. υπευθύνων θεματικών τομέων δράσης στην οργάνωση ευθύνης τους:

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΛΙΤΣΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΘΟΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΜΑΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Τα νέα μέλη της διεύρυνσης μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας, για την οποία έχουν οριστεί με δικαίωμα λόγου και όχι ψήφου.

Επίσης ορίζονται:

Η κ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Τυρνάβου, έως τη διενέργεια εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή νέου προέδρου.

Ο κ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ τακτικό μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας.

Με την ανακοίνωση της διεύρυνσης, ο νέος Τομεάρχης Παραγωγής και Εμπορίου κ. Ευθυμίου Δημήτρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Είναι μεγάλη τιμή και πραγματική ευθύνη για μένα ο ορισμός μου ως Υπευθύνου του Τομέα Επιχειρηματικότητας (Παραγωγής και Εμπορίου) Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Λάρισας.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη σημασία αυτού του ρόλου και τις προκλήσεις που συνεπάγεται, και είμαι πλήρως αφοσιωμένος στο να εργαστώ για την επίτευξη των στόχων μας.

Εκτιμώ βαθύτατα την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο πρόεδρός μας Ηλίας Σουφλιάς και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης της Ν.Δ. και είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με όλες τις ομάδες και τα μέλη, ώστε να προωθήσουμε τις καινοτομίες, να ενισχύσουμε την αποδοτικότητα και να διασφαλίσουμε τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών και των αποτελεσμάτων.

Η εμπιστοσύνη που μου επιδείξατε αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και με γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη δέσμευση και υπευθυνότητα”.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email