Χώρα Αγιά

Επίσκεψη Γερουλάνου στην Αγιά και ενημέρωση για τις καταστροφές από τις θεομηνίες / Συνάντηση με μέλη του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία της Δ.Ο.

Στον Δήμο Αγιάς, προσκεκλημένος από τον Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα, βρέθηκε ο βουλευτής Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος την επόμενη εκδήλωσης της Ν.Ε. Λάρισας στην οποία ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος, προκειμένου να επισκεφθεί σημεία καταστροφών και να ενημερωθεί για τις τεράστιες ζημιές του Δήμου, τόσο στην παρακάρλια περιοχή, όσο και στην περιοχή του Δέλτα του Πηνειού, από τις θεομηνίες Daniel και Elias.

Η Δημοτική 0ργάνωση Αγιάς του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ήταν προσκεκλημένη στην επίσκεψη αυτή, και μέλη της παρόντα τόσο στην υποδοχή στο Δημαρχείο Αγιάς, όσο και στην επίσκεψη των περιοχών όπου ο βουλευτής μίλησε και ενημερώθηκε για τα σοβαρά ζητήματα από αγρότες, εκπροσώπους συνεταιρισμών και φορείς των Τοπικών Κοινοτήτων.

Δεν παρέλειψε, στο περιθώριο του χρόνου του, να επισκεφθεί και τα γραφεία της Οργάνωσης, θαυμάζοντας την μικρή φωτογραφική συλλογή, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο, την Γραμματέα της Οργάνωσης Γιαννουλέα Χρίστινα, από τα  στελέχη, μέλη Νομαρχιακής και Δημοτικής Οργάνωσης, Σωτήρη Βούλγαρη, Κουρούτσαλη Κυριάκο, Τσαγγάλη Κων/νο, όπως, επίσης, τους αιρετούς και τα στελέχη του Δήμου Αγιάς, Χατζηρούφα Παντελή πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς, Παναγιώτου Γεώργιο αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Ντελή Αλέξανδρο και Μπαρτζιώκα Σίσσυ προϊσταμένους υπηρεσιών του Δήμου, και Καρανίκα Σοφία ειδική σύμβουλο του Δημάρχου.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email