Χώρα Αγιά

Ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα “Γονείς και εφηβεία”, στο ΕΠΑΛ Αγιάς

Το απόγευμα της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε, στον χώρο του ΕΠΑΛ Αγιάς, ενημερωτική συζήτηση, με θέμα “Γονείς και εφηβεία” με ομιλήτρια την ψυχολόγο του ΕΠΑΛ Αγιάς κ. Ανθή Παΐλα. Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς μαθητών του ΕΠΑΛ, του Γενικού Λυκείου και του Γυμνασίου της Αγιάς.

Σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του σχολείου, αναφέρονται τα εξής:

“Η συζήτηση περιλάμβανε θέματα όπως χαρακτηριστικά της εφηβείας, αναμενόμενες συμπεριφορές, τύποι γονεϊκότητας, η σημασία των ορίων όπως και οι συνέπειες της μη τήρησής τους.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να ακούσουν προτάσεις για καλύτερη διαχείριση της δύσκολης περιόδου της εφηβείας.

Οι γονείς που παρευρέθηκαν εκδήλωσαν την επιθυμία να πραγματοποιηθεί και μια νέα εκδήλωση με θέματα που αφορούν τους εφήβους, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος εκπαιδευτικών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κ. Παΐλα Ανθή για την τόσο στοχευμένη παρουσίαση του θέματος και τους γονείς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της με τις παρατηρήσεις και τις ερωτήσεις τους”.

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email