Χώρα Αγιά

Θεσσαλία 9-11/3: Βελτιωμένος καιρός με λίγες μπόρες στα ορεινά

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης:

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος – Πιστοποιημένος Προγνώστης


ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες στον νομό Τρικάλων και στον νομό Καρδίτσας που ίσως να επηρεάσουν πρόσκαιρα περιοχές των νομών Λάρισας και Μαγνησίας. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις και ίσως το απόγευμα σημειωθεί πρόσκαιρη μπόρα με σταδιακή βελτίωση.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 2 έως 14 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με νεφώσεις από το μεσημέρι. Τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές ομίχλες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Στην Λάρισα αναμένεται βελτιωμένος καιρός με νεφώσεις από το μεσημέρι, τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 3 έως 17 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους με διαστήματα ηλιοφάνειας. Τις απογευματινές-βραδινές ώρες στα ορεινά της Καρδίτσας, των Τρικάλων και της Ελασσόνας θα σημειωθούν μπόρες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νότιοι 3-4 μποφόρ, στα ορεινά 6-7  και στα θαλάσσια νότιοι ενισχυμένοι από το απόγευμα στα 6-7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 6 έως 18/19 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 9 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ 9-11/3:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email