Χώρα Αγιά

Το «ευχαριστώ» του δημάρχου Αγιάς για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Το «ευχαριστώ» του δημάρχου Αγιάς για την εκλογή του στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ


“Χώρα Αγιά”


Τακτικό μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας είναι από το προηγούμενο Σάββατο 2/3, όταν και πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξή του, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας.

Ο κ. Γκουντάρας συμμετείχε στον συνδυασμό του Χάρη Δούκα «Αυτοδιοίκηση Τώρα», ερχόμενος τρίτος σε ψήφους μετά τους Δανιηλίδη Συμεών και Μπέγκα Θωμά. Ως γνωστόν, νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ εκλέχτηκε ο Λάζαρος Κυρίζογλου της αυτοδιοικητικής παράταξης «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι».

Για την εκλογή του ο κ. Γκουντάρας δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης είναι για μένα ένα βαρύ φορτίο τιμής και ευθύνης. Ιδιαίτερα σε μια εποχή που ο πυρήνας της αυτοδιοίκησης απειλείται από τις εξελίξεις, την αβεβαιότητα και την υποχρηματοδότηση. Σ’ αυτή την εποχή χρειάζεται όραμα, δράση και αποτελεσματικότητα από όλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την τιμητική εκλογή μου στο Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Η μακρόχρονη πορεία μου στον θεσμό, μου έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσω όλες τις θεσμικές, χωροταξικές και πολιτικές αλλαγές. Μ’ αυτή τη γνώση θα πορευτώ και με την αυτονόητη διάθεση για προσφορά, ελπίζοντας να μην διαψεύσω τις προσδοκίες όσων με τίμησαν με την ψήφο τους. Σας ευχαριστώ όλους!».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email