Χώρα Αγιά

Αποκριά ορόσημο για τους Νερόμυλους Αγιάς η φετινή!!!

Για χρόνια θα θυμούνται στους Νερόμυλους την φετινή Αποκριά.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε, το βράδυ της Κυριακής, το προαύλιο του ανενεργού πλέον Δημοτικού Σχολείου του χωριού, κτιρίου το οποίο εδώ και πολύ καιρό πια λειτουργεί ως χώρος εκδηλώσεων, και συμμετείχε σε ένα απίστευτο γλέντι που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και κατά άψογο τρόπο η Δημοτική Κοινότητα Νερομύλων και ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος, με την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς.

Δωρεάν κρασί και σουβλάκια προσφέρθηκαν σε όλους και δίπλα στη μεγάλη φωτιά στήθηκε γενικός χορός υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής από εξαιρετική ορχήστρα αποτελούμενη από τον Μιχάλη Καραμούτη στο κλαρίνο, την Σοφία Ζαχαρή στο τραγούδι, τον Τρύφωνα Καρατζιώλη στο βιολί, τον Αντώνη Βούλγαρη στο λαούτο και τον Παναγιώτη Νάκο στα κρουστά.

Επιπλέον, μέλη του χορευτικού τμήματος ενηλίκων του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών “Μιλτιάδης Δάλλας” έπλεξαν, καταχειροκροτούμενοι όλοι τους, το γαϊτανάκι, χορεύοντας γύρω από αυτό.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χρήστος Μαντζάνας ευχαριστεί όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και φυσικά ντόπιους και επισκέπτες που συμμετείχαν με κέφι και χαρά στην τόσο όμορφη αυτή βραδιά.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email