Χώρα Αγιά

Οι μαθητές της Αγιάς τίμησαν την Εθνική Επέτειο

Οι μαθητές της Αγιάς τίμησαν την Εθνική Επέτειο


“Χώρα Αγιά”


Την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 τίμησαν οι μαθητές της Αγιάς το πρωί της Παρασκευής με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της κωμόπολης.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αρχιερατικός επίτροπος Περιφέρειας Αγιάς πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Μακρής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Παντελής Χατζηρούφας, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Παναγιώτου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Γιώργος Κωστούλας, ο τοπικός σύμβουλος Άρης Αργυρούλης, εκπαιδευτικοί και αρκετοί γονείς.

Την Δευτέρα, στις 10:30πμ, θα τελεσθεί η επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίων (συγκέντρωση των επισήμων στον προαύλιο χώρο στις 10:15πμ) και θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας. Στις 11:00, θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων, θα κατατεθούν στεφάνια από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, οργανώσεις και φορείς, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος. Στις 11:15, θα γίνει η παρέλαση στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγιάς και των μαθητών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email