Χώρα Αγιά

Άρης Αργυρούλης για τον αγώνα που θα αναδείξει τον υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΣΚΑΘ: “Είναι ένα ματς γιορτή και επιβράβευσης των παικτών”

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του “Ερμή” Αγιάς


“Χώρα Αγιά”


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Αγιάς (πρωταθλητής Α’ Ομίλου Β’ ΕΣΚΑΘ) ενόψει του αγώνα στο κλειστό «Ι. Πατάκης» της Νίκαιας με αντίπαλο τον ΑΟ Σουφλαρίων (πρωταθλητής Β’ Ομίλου Β’ ΕΣΚΑΘ) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου (19:30) και θα αναδείξει τον υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΣΚΑΘ.

«Είναι ένα ματς γιορτή, καθώς παίζουμε με τον πρωταθλητή του άλλου ομίλου της κατηγορίας. Δεν υπάρχει άγχος, καθώς το παιχνίδι δεν έχει καμία βαθμολογική σημασία, αφού και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ» επισήμανε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Άρης Αργυρούλης και πρόσθεσε:

«Είναι όμως ένα ματς επιβράβευση για τους παίκτες μας, για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά και κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα στην Α2 κατηγορία.

Καλούμε τον κόσμο για μία ακόμα φορά να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει σ’ αυτό το ματς-γιορτή και τον ευχαριστούμε που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό μας».

Ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Άρης Αργυρούλης, έχει στη διάθεσή του τους Γ. Ριζούλη, Ι. Ριζούλη, Αλ. Ρήγα, Παρλάντζα, Μαλλιάρα, Μάτη, Χονδροδήμο, Χαλκιά, Ζέικο, Χ. Τσιάρα και Γ. Τσιάρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αγιάς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 7 νίκες και μία ήττα, ενώ ο ΑΟ Σουφλαρίων με 11 νίκες και μία ήττα αντίστοιχα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Κλ. «Ι. Πατάκης», 19.30, Α.Ο. Σουφλαρίων-Ερμής Αγιάς, διαιτ. Πράττος, Δότα, κριτ. Ανδρέου, Γιαννούλα, Κεχαγιάς.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email