Χώρα Αγιά

Άξιος εκπρόσωπος του Αγιώτικου μπάσκετ ο “Ερμής”

Άξιος εκπρόσωπος του Αγιώτικου μπάσκετ ο “Ερμής”


“Χώρα Αγιά”


Σ’ έναν αγώνα γιορτή για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή στη Β’ ΕΣΚΑΘ, ο Ερμής Αγιάς ηττήθηκε από τον ΑΟ Σουφλαρίων με 74-62 στο κλειστό της Νίκαιας.

Οι σημαντικές απουσίες (Μαλλιάρας, Γκατζούνης, Ζέικος), σε συνδυασμό με την κούραση, δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Άρη Αργυρούλη να φτάσει στη νίκη, ωστόσο κέρδισε το χειροκρότημα για την προσπάθειά της, αφού πάλεψε φιλότιμα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Ερμής έπαιξε καλό μπάσκετ και αποζημίωσε τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο, αποδεικνύοντας ότι είναι άξιος εκπρόσωπος ου Αγιώτικου μπάσκετ, καθώς έχει πολλά να δείξει στο μέλλον και στη νέα κατηγορία, την Α2 ΕΣΚΑΘ, στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς έπαιζαν οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και αποτέλεσε μία γιορτή για το μπάσκετ του νομού.

Στο τέλος της αναμέτρησης απονεμήθηκαν μετάλλια και στις δύο ομάδες για την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Γεν. Γραμματέα της ΕΣΚΑΘ Κ. Δρυστέλλα. Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Κωνσταντίνος Ζέικος.

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 30-24, 53-44, 74-62.

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (Αργυρούλης-Καρβούγιαζης): Χονδροδήμος 7, Παρλάντζας, Ματής 12(2), Ριζούλης Γ. 6(1), Ρήγας 5(1), Ριζούλης Ι. 25(7), Χαλκιάς 7, Τσιάρας, Σουφαράπης.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email