Χώρα Αγιά

Ημερίδα στην Αγιά για την βιοδραστικότητα αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Κουρέτα

«Βιοδραστικότητα αγροτικών προϊόντων και τροφίμων» / Ημερίδα στην Αγιά του τοπικού Γενικού Λυκείου και του Δήμου Αγιάς / Κεντρικός ομιλητής ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας, Δημήτρης Κουρέτας


“Χώρα Αγιά”


Το Γενικό Λύκειο Αγιάς, στο πλαίσιο του σχεδίου Δράσης με τίτλο «Άνοιγμα του σχολείου στην κοινότητα – Συνεργασία με φορείς», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς διοργανώνει ημερίδα, με θέμα «Βιοδραστικότητα αγροτικών προϊόντων και τροφίμων», με στόχο την ενημέρωση των παραγωγών για την ποιότητα και την προστιθέμενη αξία των προϊόντων τους, τη Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 10:00πμ, στην Αγιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας, κ. Δημήτριος Κουρέτας.

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές, ερευνητές της εταιρείας FoodΟxys και οι εξής εκπρόσωποι Ομάδων Παραγωγών τοπικών προϊόντων (μήλο, κεράσι και κάστανο): Γεώργιος Ζέικος (Αγροτικός Συν/μός Αγιάς «Κίσσαβος»), Ευάγγελος Κρανιώτης (Α.Σ. Μελιβοίας «Η Αθανάτη»), Ευάγγελος Μανίκας (Α.Σ. Σκήτης – Ποταμιάς), Αντώνιος Τσιάρας (Α.Σ. Αγιάς «Ορεινά»).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνιος Γκουντάρας. Η ημερίδα απευθύνεται στους αγρότες του Δήμου Αγιάς και σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email