Χώρα Αγιά

Ο καιρός στη Θεσσαλία ως την Τετάρτη 24.4

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης:

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Πιστοποιημένος Προγνώστης


ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται συννεφιά κατά περιόδους με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας, μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες το μεσημέρι-απόγευμα.

Στην Λάρισα αναμένεται νεφελώδης καιρός με μικρή πιθανότητα το μεσημέρι-απόγευμα για πρόσκαιρη μπόρα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια αρχικά βόρειοι 2 μποφόρ και από το απόγευμα ανατολικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 6 έως 19/20 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται νεφελώδης καιρός με βροχές και σποραδικές μπόρες, σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ίσως σημειωθούν και διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ το βράδυ παντού ο καιρός θα βελτιωθεί. Αναμένεται μικρή μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Στην Λάρισα αναμένεται συννεφιά με βροχές, σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Μικρή μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά ανατολικοί βορειοανατολικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 11 έως 18/19 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 13 έως 19/20 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τις πρωινές ώρες αναμένονται ομίχλες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τις πρωινές ώρες αναμένονται ομίχλες.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ και στα θαλάσσια νότιοι 2-3 μποφόρ και από αργά το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 5-6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 9 έως 23 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 22-24/4:

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email