Χώρα Αγιά

Επίσκεψη του Γυμνασίου Αγιάς στο ΕΠΑΛ Αγιάς

Σε συνέχεια της ανάπτυξης σχέσεων καλής συνεργασίας μεταξύ του Γυμνασίου Αγιάς και του Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου Αγιάς, έγινε αποδεκτή από το Γυμνάσιο η πρόσκληση του Διευθυντή του ΕΠΑΛ προς τους μαθητές του για μια πιο ουσιαστική και βιωματική γνωριμία τους με τον χώρο του ΕΠΑΛ.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 10 Απριλίου, οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, με την συνοδεία των εκπαιδευτικών κας Μπεϊνά, κας Παπακώστα, κας Κουρίτα και κ. Γκουντάρα, επισκέφθηκαν το σχολείο, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα τέσσερα εργαστήρια: της γεωπονίας, της ηλεκτρολογίας, της πληροφορικής και της οικονομίας και διοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι καθηγητές του σχολείου κ. Δαχτάρης, κ. Ντίνας, κα Σακελλαρίου και κα Αραμπατζή, παρουσίασαν τους τομείς και τις ειδικότητες που προσφέρονται στο σχολείο, έλυσαν απορίες και συζήτησαν με τους μαθητές για τις δεξιότητες που μπορούν να αποκτήσουν με τη φοίτησή τους στο ΕΠΑΛ Αγιάς, καθώς και για τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης που τους παρέχει η αποφοίτηση από το εν λόγω σχολείο.

Η περιήγηση των μαθητών στον σχολικό χώρο κατέληξε στο θερμοκήπιο του σχολείου, όπου οι μαθητές του ΕΠΑΛ με μία ευγενική πρωτοβουλία χάρισαν ένα φυτό σε κάθε μαθητή του Γυμνασίου.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Νιτσοτόλης Βασίλειος, καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την υποδοχή και την ξενάγηση οι οποίες θέτουν τα θεμέλια και τις προοπτικές για νέες συνεργασίες.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email