Χώρα Αγιά

Θεσσαλία / Ο καιρός ως την Μ. Παρασκευή

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης:

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Πιστοποιημένος Προγνώστης


ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΪΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατά περιόδους που τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και στα ορεινά κυρίως της Πίνδου, του Ολύμπου και της Όθρυς θα δώσουν τοπικές μπόρες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατά περιόδους.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια αρχικά βορειοανατολικοί 2-3 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα που στα ορεινά ίσως δώσουν τοπικές μπόρες. Ευνοείται μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα με μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νότιοι ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 11 έως 26 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά δυτικοί 3-4 μποφόρ και στα θαλάσσια δυτικοί 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 10 έως 24 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 1-3/5:

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email