Χώρα Αγιά

Το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου έρχεται και θα είναι γιορτή!!! / Χάρτης και ωράρια / Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου (χάρτης και ωράρια) / Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής


Από την Δευτέρα 29 Απριλίου άνοιξε το σύστημα δηλώσεων συμμετοχής στο 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου στο σύστημα ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ. Οι αγωνιζόμενοι που θέλουν να πάρουν μέρος στο Ράλλυ, θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Ο αγώνας προσμετράει βαθμολογικά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ βορείου Ελλάδος και είναι ο δεύτερος από τους τέσσερις αγώνες του θεσμού. Διοργανώνεται από κοινού από την Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) και από τον Δήμο Αγιάς, ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αποτελείται από μία Ειδική Διαδρομή η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές (ΣΩΤΗΡΙΤΣΑ Ι, ΙΙ, ΙΙΙ). Τα συνολικά χιλιόμετρα είναι 96,60 από τα οποία τα 36,90 χλμ είναι οι ειδικές διαδρομές και τα 59,70χλμ οι απλές διαδρομές.

Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο Τεχνικός Έλεγχος (13:00-17:00) και θα ακολουθήσει στις 20:00 πανηγυρική εκκίνηση με παρουσίαση των πληρωμάτων στην Κεντρική πλατεία Αγιάς.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 19 Μαΐου (9:00) από το δημοτικό πάρκινγκ όπου θα φιλοξενήσει το Service Park και το Park Ferme.

Στον ίδιο χώρο, στη είσοδο του Δημαρχείου θα λειτουργήσει το κέντρο και η γραμματεία του αγώνα.

Προβλεπόμενος τερματισμός στο ίδιο χώρο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στην πλατεία της Μελιβοίας με θέα στο Αιγαίο.

Το συνολικό παράβολο συμμετοχής, καθορίζεται στα 225,00€, από τα οποία ποσό των 77,50€ θα πληρωθεί με τη δήλωση συμμετοχής στο  ΣΔΔΑ και το ποσό 147,50€ κατά τη διαδικασία του Διοικητικού-Τεχνικού Ελέγχου.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις με πληροφορίες που θα αφορούν τον αγώνα και την διαμονή στην περιοχή.

Μείνετε συντονισμένοι, το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου έρχεται και θα είναι γιορτή.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email