Χώρα Αγιά

Θεσσαλία / Μας τα χαλάει ο καιρός

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης:

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Πιστοποιημένος Προγνώστης


ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Αρχικά προβλέπεται ηλιοφάνεια, αλλά σταδιακά θα συννεφιάσει και το μεσημέρι-απόγευμα στον Όλυμπο και στα ορεινά της Πίνδου θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Μικρή πιθανότητα να βρέξει πρόσκαιρα και στα ορεινά της Ελασσόνας.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια και γρήγορα θα συννεφιάσει.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά και θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 9/5

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται συννεφιασμένος καιρός. Το μεσημέρι-απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά-ημιορεινά και σταδιακά σε πεδινά τμήματα. Οι βροχές τοπικά θα συνεχιστούν και την νύχτα.

Στην Λάρισα αναμένεται συννεφιά και από το μεσημέρι-απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Τη νύχτα θα είναι πιο αξιόλογες οι βροχές.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά ανατολικοί 2-3 μποφόρ και στα θαλάσσια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ και από το απόγευμα 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 13 έως 23/24 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/5

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές που στην ανατολική Θεσσαλία θα είναι τοπικά έντονες. Από το απόγευμα σταδιακά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και θα σημειωθούν διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην Λάρισα αναμένονται βροχές με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βορειοανατολικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια βορειοανατολικοί 6-7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 13 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 8-10/5:

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email