Χώρα Αγιά

Θεσσαλία / Ο καιρός για τους αγρότες από τον Πάνο Αρχοντή έως τα μέσα Μαΐου

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης:

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Πιστοποιημένος Προγνώστης


Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση, η θερμοκρασία αρχικά σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και αργότερα σε σταδιακή άνοδο


Αναλυτική εκτίμηση βροχοπτώσεων, αλλά και θερμοκρασιών, για τις επόμενες 7 ημέρες για Θεσσαλία και Σποράδες:

ΠΕΜΠΤΗ 9/5

Προβλέπεται άστατος καιρός από το μεσημέρι-απόγευμα με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22/23 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/5

Προβλέπονται βροχές που τοπικά θα είναι έντονες. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5

Αρχικά αναμένεται βελτιωμένος, αλλά σταδιακά αστάθεια θα δώσει τοπικές μπόρες. Έως το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί παντού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5

Αναμένεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές μπόρες στα ορεινά το μεσημέρι-απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5

Προβλέπεται αρχικά βελτιωμένος καιρός, αλλά το μεσημέρι-απόγευμα θα σημειωθούν μπόρες στα ορεινά-ημιορεινά και πρόσκαιρα σε κάποια πεδινά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 14/5

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές μπόρες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/5

Άστατος καιρός με μπόρες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 9-15/5:

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email