Χώρα Αγιά

Ο καιρός στη Θεσσαλία Σαββατοκύριακο και Δευτέρα

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης:

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Πιστοποιημένος Προγνώστης


ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας. Τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί παντού.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις με ηλιοφάνεια με πιθανότητα πρόσκαιρης μπόρας το μεσημέρι-απόγευμα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά μεταβλητοί ασθενείς και στα θαλάσσια βόρειοι 3-4 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά μεταβλητοί ασθενείς και στα θαλάσσια αρχικά βόρειοι 2 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 8 έως 24 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/5

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά-ημιορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες που ίσως πρόσκαιρα επηρεάσουν και κάποια πεδινά τμήματα.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν και στα γύρω ορεινά-ημιορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί 2 μποφόρ και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 11-13/5:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email