Χώρα Αγιά

H Φωτογραφία της Ημέρας: O Mesut & η Irmak

H Φωτογραφία της Ημέρας: O Mesut & η Irmak

O Mesut κρατάει το χέρι της νεκρής του κόρης που είναι καταπλακωμένη από τα χαλάσματα του σπιτιού τους.
Το κρατάει στοργικά και υπομονετικά με ένα άδειο βλέμμα περιμένοντας να έρθει η ώρα να τη συνοδέψει στην τελευταία στάση του ταξιδιού της.
Της κάνει παρέα για να μη νιώσει μόνη ή εγκαταλειμμένη.
Το ξέρει πως η κόρη του είναι νεκρή.
H μικρή του είναι ακόμα εκεί, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της να κοιμάται. Και αυτός κάθετε στα χαλάσματα και στο κρύο να της κρατάει το χέρι της, να την παρηγορεί και να της λέει να μη φοβάται και πως όλα θα πάνε καλά από εδώ και μπρος.
Και κάποια στιγμή θα έρθει να τη βρει για να είναι μαζί πάλι.
Όπως σε εκείνη την παλιότερη φωτογραφία από το καλοκαίρι που πέρασε.
Εκεί που είναι οι δυο τους χαμογελαστοί σε μια βρύση και κοιτάνε τον φακό. Τότε, σε εκείνο το παρόν, που ήταν μαζί και χαρούμενοι.

Αρχή της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας είναι να ασχολείται με θέματα του Δήμου Αγιάς. Επίσης, με θέματα της Λάρισας, της Θεσσαλίας, της Ελλάδας, που, όμως, έχουν πάντα σχέση με την Αγιά. Για λίγο, με αυτήν την ανάρτηση, θα ξεφύγουμε από αυτήν την “αρχή”. Και θα ξεφύγουμε γιατί θέλουμε να δηλώσουμε κι εμείς (οι “τελευταίοι” της ελληνικής ενημέρωσης) τη συμπαράστασή μας, τη συμπόνοιά μας σε αυτόν τον τραγικό πατέρα και μέσω αυτού τη συμπαράσταση στον λαό της Τουρκίας και της Συρίας για τα πάθη που τους προξένησαν οι σεισμοί των τελευταίων ημερών…

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email