Χώρα Αγιά

Θεσσαλία 21-23/2: Με λίγες κατά τόπους βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά συνεχίζεται ο… “χειμώνας”

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης:

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Πιστοποιημένος Προγνώστης


ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις με λίγες ψιχάλες ή ασθενείς βροχές άνευ σημασίας με σταδιακή βελτίωση, ενώ στα παράλια Λάρισας και την ανατολική Μαγνησία οι βροχές θα είναι λίγο περισσότερες. Λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά άνω των 1.300-1.400 μέτρων κυρίως στον Κίσσαβο, το Πήλιο και την Όθρυ. Από το μεσημέρι θα υπάρχουν και διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί στο σύνολο της περιφέρειας.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις με ψιχάλα ή πρόσκαιρη ασθενή βροχή, σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί και θα σημειωθούν διαστήματα ηλιοφάνειας.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά και θαλάσσια νοτιοανατολικοί ασθενείς.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 5 έως 13/14 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 8 έως 13 βαθμούς κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, τις πρωινές ώρες αναμένονται ομίχλες που τοπικά θα είναι πυκνές.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τις πρωινές ώρες γύρω από την πόλη η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και σε περιοχές Αλμυρού και Βελεστίνου από 2 έως 14/15 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 7 έως 14 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με διαστήματα ηλιοφάνειας. Στα ορεινά των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας θα σημειωθούν τοπικές βροχές που ίσως πρόσκαιρα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα ορεινά της περιφέρειας.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά νοτιοδυτικοί 2-3 μποφόρ και στα θαλάσσια νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας από 3 έως 17/18 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ 21-23/2:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email