Χώρα Αγιά

Α.Σ. “Ορεινά” / Διαβούλευση σήμερα Τετάρτη στην προσπάθεια το Μήλο Αγιάς να αποκτήσει Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ)

Αγροτικός Συνεταιρισμός “Ορεινά” / Διαβούλευση σήμερα Τετάρτη στην προσπάθεια το Μήλο Αγιάς να αποκτήσει Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ)


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός “Ορεινά”, ύστερα από την κατάθεση και έγκριση του φακέλου ΠΓΕ «Μήλο Αγιάς» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Δράσεις προώθησης τοπικών προϊόντων της Θεσσαλίας» από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, διοργανώνει ημερίδα διαβούλευσης σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 6:30 το απόγευμα, στην Αγιά, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Χρυσαλλίδα”.

Η διαβούλευση απευθύνεται στο ευρύ κοινό και ειδικότερα στους εμπλεκόμενους παραγωγούς και δικαιούχους, και στόχος είναι η ενημέρωσή τους για τις τεχνικές προδιαγραφές του φακέλου πριν την κατάθεσή τους στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι συμμετέχοντες στη δημόσια διαβούλευση έχουν τη δυνατότητα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, να εκφράσουν τη γνώμη τους και τις ενδεχόμενες προτάσεις τους, καθώς στόχος είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωσή τους.

Στην συνάντηση θα παρευρεθούν οι αρμόδιοι του Προγράμματος «Δράσεις προώθησης τοπικών προϊόντων της Θεσσαλίας» της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας, κ. Σταυρίδης Δημήτριος και κ. Κανάκης Γεώργιος.

Συντονιστής της ημερίδας διαβούλευσης θα είναι ο κ. Καραστέργιος Γ. Ιωάννης της εταιρείας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον Αγροτικό Τομέα «AGRONOMIA».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email