Χώρα Αγιά

Γιώργος Κωστούλας: “Πιστεύω ακράδαντα στην δύναμη της συμμετοχής των νέων ανθρώπων στα κοινά”

Ο Γιώργος Κωστούλας γεννήθηκε το 1990 και είναι γέννημα θρέμμα Αγιώτης.

Προέρχεται από μια καθαρά “αγωνιστική οικογένεια”. Παππούς του ήταν ο αείμνηστος, επί σειρά ετών Κοινοτάρχης Αγιάς, Γεώργιος Κωστούλας, και πατέρας του είναι ο Κωνσταντίνος, εσαεί αγωνιστής για τις δημοκρατικές του αντιλήψεις και αξίες.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας στην οποία και υπηρετεί με σεβασμό εδώ και 15 χρόνια. Είναι κοινωνικά δραστήριος και συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές δράσεις.

Την Κυριακή συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό της ΠΑΔΗΚ Αγιάς του δημάρχου Αντώνη Γκουντάρα και μας λέει γι’ αυτό:

“Είναι αλήθεια ότι καθημερινά χρησιμοποιούμε την έννοια «ενεργός πολίτης» δίχως, όμως, να έχουμε αντιληφθεί επί της ουσίας το πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε πράξη όλα όσα χαρακτηρίζουν έναν πολίτη ενεργό. Αν ανατρέξουμε πολύ πίσω στο παρελθόν, θα δούμε ότι ο Αριστοτέλης στο έργο του «Πολιτικά» όρισε ως Πολιτεία κάθε οργανωμένη κοινωνία όπου η εξουσία ασκείται από τους πολλούς με στόχο το κοινό συμφέρον, την ευημερία. Με λίγα λόγια, η ιδιότητα του πολίτη δεν χαρακτήριζε οποιοδήποτε μέλος μιας οργανωμένης κοινωνίας, αλλά μόνο εκείνα που μετείχαν ενεργά στην πολιτική.
Ορμώμενος από αυτά τα λόγια και την πολιτική διαδρομή της οικογένειάς μου, αποδέχθηκα με μεγάλη τιμή και εκτίμηση την πρό(σ)κληση του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Αντώνη Γκουντάρα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Αγιάς με τον συνδυασμό της ΠΑΔΗΚ.
Πιστεύω ακράδαντα στην δύναμη της συμμετοχής των νέων ανθρώπων στα κοινά και εμπιστεύομαι την κρίση σας”.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email