Χώρα Αγιά

Θεσσαλία 25-27 Απριλίου: Βελτιωμένος καιρός με κανονικές θερμοκρασίες

Επιμέλεια-σύνταξη πρόγνωσης:

Πάνος Αρχοντής

Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Πιστοποιημένος Προγνώστης


ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Στα ορεινά των Τρικάλων και της Καρδίτσας αναμένονται μπόρες και πάνω από τα 1.800μ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Τοπικές μπόρες θα σημειωθούν και στα υπόλοιπα ορεινά της περιφέρειας το μεσημέρι-απόγευμα και ίσως πρόσκαιρα σε κάποια πεδινά τμήματα κυρίως πλησίον ορεινών όγκων. Τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί παντού.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που στα γύρω ορεινά το μεσημέρι θα δώσουν τοπικές μπόρες με μικρή πιθανότητα να επηρεαστεί πρόσκαιρα η πόλη.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ και στα θαλάσσια νοτιοδυτικοί 5-6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 9 έως 20 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.

Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά μεταβλητοί ασθενείς και στα θαλάσσια βορειοδυτικοί 2 μποφόρ και απο το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 5 έως 21/22 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με διαστήματα ηλιοφάνειας, το μεσημέρι ίσως σημειωθούν τοπικές μπόρες ψηλά στην Πίνδο και τον Όλυμπο.

Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά μεταβλητοί ασθενείς και στα θαλάσσια βορειοανατολικοί 2 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 8 έως 22 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ 25-27/4:

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email